Πληρωμή συμβολαίων Groupama

Groupama Hellas


Πληρωμή συμβολαίων

Τρόποι εξόφλησης

Για να πληρώσετε τα συμβόλαια που έχετε στην Groupama , μπορείτε να χρησιμοποιήστε τους πιο κάτω τρόπους

Online Πληρωμή

 

02. Πάγια εντολή

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας (Ζωής, Υγείας ή Πυρός) μέχρι και σε 12 μηνιαίες δόσεις. Απλά, γρήγορα και αυτόματα, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση ανάθεσης που εμπεριέχεται στο συμβόλαιο και παραδίδοντάς την εγκαίρως στην Τράπεζα που συνεργάζεστε.

03. Στην τράπεζα όπου διατηρείτε λογαριασμό

Η Εταιρία μας έχει συνεργασία με τις περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα (μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε ή να εμβάσετε το ποσό που αναγράφεται στην Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων, σε όποια από τις τράπεζες τηρείτε λογαριασμό και με όποιο τρόπο πληρωμής η Τράπεζά σας παρέχει στη ΔΙΑΣ, αρκεί μόνο να αναφέρετε τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής (αναγράφεται στην 1η σελίδα του εντύπου Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων).


04. Υπηρεσία easypay

Εάν είστε κάτοχος
  • Πιστωτικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,
  • Χρεωστικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,
  • Τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς,

μπορείτε να εξοφλείτε τα ασφάλιστρά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο internet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.easypay.gr
Η πληρωμή σας πραγματοποιείται ακολουθώντας πολύ απλά και κατανοητά βήματα, με την παροχή δύο μόνο στοιχείων: (1) του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, και (2) των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού.

05. Πιστωτική κάρτα

Απλά υπογράψτε εξουσιοδότηση εξόφλησης των ασφαλίστρων του συμβολαίου σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή Mastercard οποιασδήποτε Τράπεζας. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα εξουσιοδότησης, κάνοντας κλικ στο αρχείο PDF που ακολουθεί.